• lisätuki auttaa silmiä jaksamaan pidempään rasittumatta
  • helpottaa silmän toistuvaa tarkentumista
  • vähentää päänsärkyä, silmien rasitusta, - väsymistä ja punoitusta
  • ihanteellinen kaikille, jotka käyttävät mitään nykyaikaista älylaitetta
  • maksimaaliset edut saavutetaan yhdistämällä linsseihin BlueControl –lisäsuoja

 Nulux Active TrueForm on yksiteholinssi, joka tukee silmän luonnollista toimintaa ja vähentää silmien väsymistä erilaisissa lähikatselutilanteissa, kuten lukemisessa tai tablettitietokonetta käytettäessä.

Erilaiset digitaaliset laitteet, lukeminen, opiskelu ja näyttöpäätetyö väsyttävät ja kuormittavat näköjärjestelmää, sillä silmät joutuvat jatkuvasti tarkentamaan kuvaa lähietäisyyksille. Tämä on haaste silmillemme. Näköympäristön muuttumisen myötä silmien rasittuminen on hyvin yleistä

iästä riippumatta.

 

Edut käyttäjälle

 

 

 

HOYA yksitehot

 

Energiaa silmillesi

 

Saatavana kaksi vaihtoehtoa:

 

A-versio soveltuu hyvin lapsille ja nuorille

Koululaisen näöstä huolehtiminen on erityisen tärkeää, sillä näkö on oppimisen tärkein väline. Jos lapsen näkö ei toimi toivotusti, voi koulunkäynti tuntua vaikealta. Lapsi ei välttämättä tiedosta näkevänsä huonosti, mutta näkemisen ongelmat voivat ilmetä mm. päänsärkynä ja haluttomuutena lukea.  Opetuskäytössä yleistyvät tabletit ja tietokoneet, sekä lasten älypuhelimet kuormittavat näkemistä vielä entisestään. Laitteita katsotaan hyvin läheltä ja ne tuottavat korkeaenergistä sinistä aallonpituutta, joka lisää silmien väsymistä ja rasittumista.

 

B-versio  soveltuu  erityisen hyvin alkaville

aikuisnäköisille. Linssin pehmeän ja pienen voimakkuuden siirtymän ansiosta linsseihin on helppo tottua ja ne helpottavat kaikkea lähityöskentelyä. Linssiä voidaan käyttää myos lapsilla ja nuorilla binokulaaristen ongelmien hoidossa.

 

 

 

Optikko Ze Linssi, Kauppakeskus Zeppelin.Zeppelinintie 1, PL 66 , 90451 Kempele.

Puh. (08) 520 4255   |  faksi (08) 520 4257  |  info(at)zelinssi.fi  |  etunimi.sukunimi(at)zelinssi.fi

Zelinssi/TJ Pennanen Oy:n asiakasrekisterin 23.5.2018 rekisteriseloste (lataa tästä)